آشپزی

 طرز تهیه کیک توت فرنگی

 

 

کیک توت فرنگی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این کیک بافتی نرم و لطیف دارد و با طعم خوشایند توت فرنگی، یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و جشن‌ها است. در این مقاله، طرز تهیه کیک توت فرنگی را مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم.

 

مواد لازم:

 

– آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه

– شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه

– تخم‌مرغ: ۳ عدد

– کره: ۱ پیمانه (در دمای اتاق)

– ماست: ۱ پیمانه

– شیر: ۱/۲ پیمانه

– بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

– وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

– توت فرنگی: ۲ پیمانه (خرد شده)

– نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

 

1. گرم کردن فر: فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

 

2. آماده‌سازی قالب: یک قالب کیک گرد به قطر ۲۲ سانتیمتر را با کره چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید.

 

3. مخلوط کردن مواد خشک: در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

4. هم زدن کره و شکر: در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا مخلوطی نرم و پفکی به دست آید.

 

5. اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها: تخم‌مرغ‌ها را یک به یک به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ خوب هم بزنید. سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

 

6. افزودن مواد خشک و مایعات: مخلوط آرد را به آرامی و به تناوب با ماست و شیر به مخلوط کره اضافه کنید. همیشه با آرد شروع و پایان دهید. مخلوط را فقط تا حدی هم بزنید که مواد با هم ترکیب شوند.

 

7. اضافه کردن توت فرنگی: توت فرنگی‌های خرد شده را به مخلوط کیک اضافه کرده و با یک قاشق چوبی یا اسپاتولا به آرامی هم بزنید تا توت فرنگی‌ها به طور یکنواخت در تمام مخلوط پخش شوند.

 

8. ریختن در قالب: خمیر آماده شده را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید.

 

9. پخت کیک: قالب را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا زمانی که یک خلال دندان یا چاقو که در مرکز کیک فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.

 

10. خنک کردن کیک: قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک به مدت ۱۵ دقیقه در قالب خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون بیاورید و روی یک توری سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شود.

 

11. تزئین و سرو: کیک را می‌توانید با پودر قند، خامه یا توت فرنگی تازه تزئین کنید و سپس آن را سرو کنید.

 

نکات مهم:

 

– می‌توانید به جای ماست از خامه ترش استفاده کنید تا کیک نرم‌تر شود.

– برای طعم بیشتر، مقداری پوست لیمو رنده شده به خمیر کیک اضافه کنید.

– این کیک را می‌توانید در یخچال نگه دارید و تا ۳ روز تازه خواهد ماند.

 

با تهیه این کیک خوشمزه، از طعم دلپذیر توت فرنگی لذت ببرید و لحظاتی خوش و خوشمزه برای خود و عزیزانتان بسازید!

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا