آشپزی

طرز تهیه نودل ژاپنی

 

 

نودل‌های ژاپنی به دلیل طعم خوشمزه و تنوع در تهیه، محبوبیت زیادی دارند. یکی از معروف‌ترین نوع نودل‌های ژاپنی، نودل‌های “رامن” و “اودون” هستند. در این مقاله، به طرز تهیه نودل‌های ژاپنی با دستور ساده و خوشمزه خواهیم پرداخت.

 

مواد لازم:

1. نودل ژاپنی: ۲ بسته (راهنمایی: می‌توانید از نودل‌های اودون یا رامن استفاده کنید)

2. آب: ۴ فنجان

3. سویا سس: ۲ قاشق غذاخوری

4. پاستا میسو: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

5. گوشت مرغ یا گوشت گاو: ۲۰۰ گرم (برش‌های نازک)

6. پیاز سبز: ۲ ساقه (خرد شده)

7. سیر: ۲ حبه (خرد شده)

8. زنجبیل: ۱ قاشق چای‌خوری (رنده شده)

9. سبزیجات تازه: (مانند قارچ، هویج، کلم بروکلی یا فلفل دلمه‌ای) به میزان دلخواه

10. تخم مرغ: ۲ عدد (پخته شده)

 

طرز تهیه:

 

1. آماده‌سازی نودل‌ها:

– نودل‌ها را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

 

2. تهیه سوپ:

– در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش بیاورید.

– سویا سس و پاستا میسو را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید.

– سیر و زنجبیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

 

3. پخت گوشت و سبزیجات:

– در یک تابه، کمی روغن را گرم کنید و گوشت را تا زمانی که قهوه‌ای شود، تفت دهید.

– پیاز سبز را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

– سبزیجات تازه را اضافه کنید و تا زمانی که نرم شوند، بپزید.

 

4. ترکیب نهایی:

– نودل‌های پخته شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه بجوشد تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

– مخلوط گوشت و سبزیجات را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

 

5. سرو:

– نودل‌ها را در ظرف سرو ریخته و تخم‌مرغ‌های پخته شده را به صورت قاچ شده روی نودل‌ها قرار دهید.

– می‌توانید با کمی پیاز سبز و کنجد برشته تزیین کنید.

 

نودل ژاپنی شما آماده است. این غذا را داغ سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید!

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا